SNS: Borislav Novaković napao direktora "Zelenila"; Novaković: Optužbe naprednjaka glupost

Novosadski odbor Srpske napredne stranke optužio je danas poslanika Skupštine Vojvodine i člana Narodne stranke Borislava Novakovića da je u ponedeljak uveče napao direktora JKP "Gradsko zelenilo" i člana SNS-a Miloša Egića, što je Novaković demantovao za 021.rs.
SNS: Borislav Novaković napao direktora "Zelenila"; Novaković: Optužbe naprednjaka glupost
Foto: 021.rs

U saopštenju Gradskog odbora SNS stoji da je Novaković sa "četiri pajtaša oko ponoći u Temerinskoj ulici fizički napao člana Izvršnog odbora SNS-a i direktora Zelenila".

"Ovo je drugi fizički obračun Borislava Novakovića u roku od pet dana, što dokazuje da su koaliciji oko Jeremića i Đilasa brutalni napadi i pozivi na krvoproliće postali način delovanja. Takvim ponašanjem samo potvrđuju na šta su sve spremni kako bi se dokopali fotelja, i šta sve građani mogu da očekuju od njih", naveo je SNS i dodao da zahteva od državnih organa da reaguju povodom ovog fizičkog napada na njihovog funkcionera.

Borislav Novaković je u kratkoj izjavi za 021 naveo da su tvrdnje naprednjaka da je napao Egića gluposti, i da je od novinara čuo da ga je SNS optužio za ovaj incident. On je dodao i da nije video saopštenje SNS-a i da zbog toga ne može da da dužu i detaljniju izjavu, jer je i na sednici Skupštine Vojvodine kao poslanik. Novaković je još samo ponovio da nije nikoga napao ili tukao ni juče, niti pre nekoliko dana u Vrbasu.

Povodom saopštenja i optužbi iz tabora SNS-a, oglasio se novosadski odbor Narodne stranke. Kako su naveli, sve sto piše u saopštenju naprednjaka je "obična laž".
 
"Stara tehnika da nasilnik optužuje žrtvu se nastavlja. Dolaskom na vlast SNS-a na velika vrata je uvedena tehnika vređanja, omalovažavanja i maltretiranja političkih protivnika. Poručujemo SNS-u da nastavljamo borbu protiv uništavanja Novog Sada. Ukoliko SNS nastavi sa izmišljenim optužbama i ogoljenim lažima – pravdu ćemo tražiti na sudu", poručuju u Narodnoj stranci.
 
Do sada se u vezi sa ovim slučajem nisu oglasili ni policija ni Egić.
  • Oki

    19.09.2018 08:58
    Pa sami ste krivi vi iz DS što niste uradili sa njima ovo što je sada SNS uradio sa vama. Sve su vas pogasili i rasparcali. Nema danas ne jake opozicije nego je uopšte nema jer ste bili nesposobni da posle Miloševića uradite ono što se moralo uraditi sa svima koji su nam doneli devedesete i propale sve te godine. Niko drugi vam nije kriv.
  • Miroslav

    18.09.2018 20:40
    MA NIjE TAČNO
    Taman posla da se tuku SNS-ovci oko parčeta plena. Lično smatram, da ako je i došlo do incidenta,reč je o borbi mišljenja.I ništa više!
    PS.Teško njima ako za ovo neko obavesti Vučića! Jer, nema smisla da, i pored svih njegovih nadljudskih napora da I M bude bolje,ovi dole kvare sliku o Njegovoj Weberovskoj državi.
  • /

    18.09.2018 19:56
    /
    verovatno su se tukli a razlog je garant neka sramota za koju komentatori bolje da se ne kompromituju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.