Naplata parkinga u pojedinim ulicama na Sajmištu i u Banatiću od 1. oktobra

Parking u pojedinim ulicama na Sajmištu i u Banatiću počeće da se naplaćuje od 1. oktobra.
Naplata parkinga u pojedinim ulicama na Sajmištu i u Banatiću od 1. oktobra
Foto: 021.rs
Parkiranje će se naplaćivati u ulicama: 
 
- Branimira Ćosića, 
- Turgenjevoj,
- Slobodana Bajića,
- Zaharija Orfelina,
- Majevičkoj,
- u bloku između ulica Branimira Ćosića, Bulevara kralja Petra Prvog i Bulevara oslobođenja,
- na Bulevaru kralja Petra Prvog, između kućnih brojeva 41 i 83,
- Bogdana Garabantina,
- Sestara Ninković,
- na Trgu 1. maja i
- u Mileševskoj.
 
Ova parkirališta biće u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja. 
 
Od 1. do 15. oktobra kontrolori "Parking servisa" intenzivno će obaveštavati građane o početku naplate, a za korišćenje parkirališta bez plaćanja naknade od 15. oktobra izdavaće se Nalozi za plaćanje Posebne parking karte, navode u "Parking servisu".
 
Građani koji žive u navedenim ulicama i poseduju vozilo, imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu, po ceni od 130 dinara mesečno. Stanarske karte počeće da se izdaju od 26. septembra na blagajni "Parking servisa" u Ulici Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za dobijanje stanarske karte potrebno je, pored originala na uvid, dostaviti i fotokopije lične karte i saobraćajne dozvole.
  • @Liman 3

    25.09.2018 16:16
    A bogami i Balzakova i Narodnog Fronta izmedju te dve. Park City sa svojim unezverenim programercicima je potpuno ubio liman 3, kako zavrsavam svoj posao u 3, po 15 minuta sedim na parkingu i cekam da me spase neki od onih mucenika mrcendajzera iz ideje i sl. sto se ne zadrzavaju dugo.
  • Liman 3

    25.09.2018 15:31
    Šekspiriva
    A Šekspirova? Kada će tu da se uvede zona? Kolaps je već godinama: pijaca, park city, nis, eps.. nama stanarima preostaje da se parkiramo kod Dunava..
  • Turgenjev

    25.09.2018 15:15
    Ukinuti Parking servis
    Oni nijedan novi čestiti parking nisu napravili, osim tucanikom, a da se ne govori o podzemnim parkinzima. Najobičnija pljačka partijskih štetočina!
    Niko meni kao stanaru ne garantuje mesto, a moram da plaćam??? A dok sam ja odsutan, oni se bogate izdajući to mesto drugome!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti