FOTO: Drvo oštetilo vodovodnu cev u Vojvode Mišića, mora da se vadi

U Ulici vojvode Mišića, kod broja 13, došlo je do havarije na vodovodnoj mreži koju je izazvalo korenje drveta.

Kako kažu u "Vodovodu", dodatni problem predstavlja podzemni betonski zid kroz koji prolaze cevi, jer se drvo oslanja na njega. Navode da je potrebno ukloniti zid da bi se havarija sanirala, što znači da drvo više neće biti stabilno, pa bi moglo da padne i ugrozi živote prolaznika.

Zbog toga jedino rešenje je, kako kažu, da se drvo izvadi, a to će biti učinjeno pod nadzorom Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije i uz asistenciju radnika "Gradskog zelenila". Svako drugo rešenje ugrozilo bi i dva drveta koja se nalaze u neposrednoj blizini.


Na uglu ulica Sonje Marinković i Vojvode Mišića postavljena je cisterna s pijaćom vodom, a druga je na uglu ulica Stevana Branovačkog i Jovana Boškovića. U "Vodovodu" očekuju da radovi na sanaciji havarije budu završeni do 16 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti