U toku prijave na umetničke kurseve "Art Kvart - Start"

U toku je prijavljivanje na umetničke kurseve "Art Kvart - Start" namenjene mladima od 14 do 18 godina.
U toku prijave na umetničke kurseve "Art Kvart - Start"
Foto: Pixabay
Postoji pet sekcija (dramska, muzička, plesna, filmska i vajarska), koje paralelno stvaraju u pet delova grada, nakon čega će raditi na zajedničkom umetničkom delu. 
 
Sekcije će voditi školovani umetnici, članovi udruženja Novo kulturno naselje, a ovo je peta godina u kojoj se one organizuju. U njima je prethodnih godina učestvovalo više od 200 mladih budućih umetnika iz Novog Sada i okoline. 
 
Svi zainteresovani, uzrasta od 14 do 18 godina, mogu da se prijave da učestvuju u sekciji po izboru, putem e-mail adrese: artkvartstart@gmail.com, a sekcije će biti održane na sledećim lokacijama:
 
1) Likovna i vajarska sekcija – Detelinara
2) Plesna sekcija – Novo naselje
3) Filmska sekcija – Liman
4) Dramska sekcija – Centar
5) Muzička sekcija – Adamovićevo naselje
  • i stari su kao deca

    13.10.2018 20:22
    a za penzionere moja drugarica ima talenat i životnu željub da zavrsi kurs iz slikarstva.Jos je u komsiluku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.