Osnovan novosadski odbor Narodne stranke

Borislav Novaković izabran je na osnivačkoj skupštini za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu.

Istovremeno za potpredsednike GO su izabrani Nemanja Knežević, Snežana Dobrić i Predrag Svilar.

Skupština je održana u Radničkom domu u prisustvu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića i drugih funkcionera ove stranke, kao i gostiju iz drugih opozicionih partija.

  • Delije Sever

    16.10.2018 23:42
    Crvena Zvezda
    Jadna ta stranka gde je Novaković glavni a Svilar i Radaković i ostali da ih ne nabrajam u timu snjim...Propast im se smeši vrlo brzo a još nisu ni počeli...Pa taj Novaković i njemu slični su uništuli N.sad i imaju i dalje morala da se bore za vlast...Pa jednom na vlasti uvek na vlasti...Jadan si ti Jeremiću sa takvim kadrom ...Nebojte se Naprednjaci ovi vam nisu ni do kolena...Sigurna pobeda se opet smeši...
  • K

    16.10.2018 13:08
    jos sam i mislio da ovaj vuk nesto ima u planu, pa ovaj bora je zavrsio karijeru, nek ide i nek radi nesto da cestito zaradi... covece i mi koji naprednjake ocima ne mozemo da vidimo, ne mozemo ni tebe, uhvati se sa bocarom pod ruku pa muljajte na najlon pijaci
  • socki

    16.10.2018 11:27
    desničari
    Srpska politička estrada je prepuna desničara. Praktično ceo spektar se kreće od desnog centra do ekstremne desnice. Sa leve strane sada nema već nikoga. U pitanju je samo populizam, prodavanje interesa domaćih kapitalista-otimača u privatizaciji za interese širokog sloja ljudi.
    Društvo se raspalo, više ne postoji. Ne postoje organizacije civilnog društva koje bi ovakve moralne nakaze držale pod kontrolom. Zato svi ovi politički prevrtači, gde god da su na spektru, imaju prođu - neobrazovan i utupljen svet ne ume više da definiše svoje interese i pristaje na manipulacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.