FOTO, VIDEO: Počelo kačenje novogodišnje rasvete u Novom Sadu

Radnici JKP "Stan" počeli su danas da kače novogodišnju rasvetu u centru Novog Sada.
FOTO, VIDEO: Počelo kačenje novogodišnje rasvete u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Nekoliko ekipa je obilazilo i proveravalo ispravnost već postojeću novogodišnju rasvetu koja je na banderama ili između zgrada tokom cele godine. Dok su jedni proveravali, drugi su kačili ukrase i to na Gradskoj kući i u Njegoševoj ulici.

Ovogodišnje ukrašavanje grada je počelo nekoliko dana kasnije, jer su prošle godine radnici "Stana" to radili od 10. oktobra. S druge strane, 2016. godine je kićenje počelo 2. novembra i čini se da ukrašavanje grada počinje sve ranije i ranije iako je dugo običaj bio da se to radi u decembru, nekoliko dana pre Božića po gregorijanskom kalendaru.

Kažimo i da se sada kače stari ukrasi, dok će novi vredni 20 miliona dinara sa PDV-om stići naknadno jer je nedavno raspisana javna nabavka, o čemu više OVDE.

  • Nemanja

    22.10.2018 11:00
    @Zemo

    Sreća pa nam kao u tvom slučaju poneki idiotluk i ode na Zapad
  • Сремац

    17.10.2018 23:20
    Ништа ново
    Ништа ново се не дешава, у улици Лукијана Мушицког већ више од две године ради новогодишња расвета.Наиме од кад су замењени стари добри фењери новом лед расветом - НИШТА СЕ НЕ ВИДИ СА ДРУГЕ СТРАНЕ УЛИЦЕ.Корење бођоша подигло тротоар који је испуцао,,мрак,пешаци бауљају и тетурају и све личи на Нову годину која траје.Надлежни у граду ни да прошетају,па макар и без шампањца...дођите чекамо вас да заједно пробауљамо центром града кроз некад најлепшу улицу.
  • Zemo

    17.10.2018 22:35
    Cisto da se zna, sutra ce jedna centralna ulica u Londonu biti blokirana na nekoliko sati (moracu peske kuci) zbog postavljanja novogodisnjih ukrasa. Tako da su nam i ovi idiotluci dosli sa zapada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti