FOTO: Grad raspisao tender za novogodišnju rasvetu

Grad Novi Sad raspisao je tender za novogodišnju rasvetu, odnosno za nove svetlosne dekoracije i dopunu postojećeg osvetljenja.
FOTO: Grad raspisao tender za novogodišnju rasvetu
Foto: 021.rs
U javnoj nabavci predviđa se da će se nova i dopunjena rasveta naći na Bulevaru Mihajla Pupina (nove svetlosne dekoracije), na Bulevaru oslobođenja (dopuna postojeće dekoracije drveća), na Trgu republike (3D svetlosne figure), u Jevrejskoj ulici (dopuna postojećeg osvetljenja), u Ulici kralja Aleksandra (nove dekoracije i dopuna postojećeg osvetljenja), u Zmaj Jovinoj ulici (dopuna sa lančanicama), na Tandžurićevoj palati (dopuna sa lančanicama), u Beogradskoj ulici na Petrovaradinu (novi svetlosni dekor) i na Petrovaradinskoj tvrđavi (postavljanje 3D svetlosne figure ispred sata i drugi vizuelni akcenti).
 
Takođe se nabavlja i broj devet za natpis na Gradskoj kući.
 
U konkursnoj dokumentaciji do detalja je navedeno kakvi proizvodi treba da budu, a čak se i preferiraju proizvodi određenih proizvođača, odnosno "Blachere Illumination" i "Ido Light". Tako u dokumentima o uslovima konkursa stoji da isporučilac treba, na primer, da obezbedi svetlosnu figuru čija je oznaka u katalogu "TL248W" ili odgovarajuća, a precizirana je i težina pojedinačnih elemenata.
 
Rok za podnošenje ponuda je 13. novembar, a odluka o dodeli ugovora ili odluka o obustavi postupka, biće doneta 25 dana od otvaranja ponuda. 
 
Grad ove godine planira da izdvoji više od 16 miliona dinara bez PDV-a, odnosno gotovo 20 miliona dinara sa PDV-om, dok je prošle godine za ovu svrhu izdvojeno 12 i po miliona dinara bez PDV-a, odnosno 15 miliona dinara sa PDV-om.
 
Podsetimo, i prethodne godine su najveće šanse da dobiju posao imale kompanije koje su distributeri rasvete italijanske kompanije "Ido Light".
 
  • NS

    16.10.2018 20:55
    Grad nikad prljaviji! Bolje da su ga prvo počistili!
  • Opa

    16.10.2018 11:05
    ajmo
    Tenderi se raspisuju po radnom satu sijalica, BANDA.
  • ALAL VERA

    16.10.2018 10:54
    PARKIRALIŠTE I RIBLJU PIJACU
    Nemoj slučajno da Zaboravite!
    Pa,tuče biti On na Konju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti