FOTO: Novi Sad kupuje novogodišnje ukrase, počelo kićenje grada postojećim

Grad Novi Sad raspisao je tender za kupovinu nove novogodišnje rasvete, konkretno dekorativnih lampica, 3D figura i svetlećih zvezda.
FOTO: Novi Sad kupuje novogodišnje ukrase, počelo kićenje grada postojećim
Foto: 021.rs
Grad je ove godine raspisao nabavku za novogodišnje ukrase mesec dana ranije u odnosu na prošlu godinu.
 
Iz konkursne dokumentacije Gradske uprave za građevinskog zemljište i investicije jasno je da se nabavljaju ukrasi najvećim delom proizvođača "Ido Light", s obzirom na to da su priložene fotografije uzete upravo iz kataloga ovog italijanskog proizvođača.
 
Grad kupuje dekoracije za stabla duž Bulevara oslobođenja, što su ukrasi koji su bili postavljeni i prošle godine. Kupuje se 80 komada dekoracije u motivima lančanica, bele boje. Takođe, za krov Gradske kuće nabavlja se 120 svetlećih creva u LED osvetljenju, kojima će se oblikovati cifra 2018.
 
Kupuje se i sedam zasebnih svetlećih lančanica za više lokacija u gradu, ukrasno 3D drvo za Ulicu Modene, kao i još nekoliko većih svetlećih ukrasa koje će biti postavljene na zelene površine. Grad nabavlja i 140 svetlećih zvezda padalica različitih boja.
 
Na tenderu šanse za pobedu imaju one kompanije koje su distributeri rasvete italijanske kompanije "Ido Light", a u Novom Sadu se, prema svemu sudeći, samo jedna kompanija bavi distribucijom proizvoda ovog brenda. Poznato je, takođe, da na novogodišnjim tenderima u Novom Sadu posao dobijaju novosadske firme. 
 
 
Tender je otvoren do 6. novembra, nakon čega će ubrzo biti potpisani ugovori.
 
Kako je 021 zabeležio u centru Novog Sada, već je počelo kićenje Gradske kuće postojećim ukrasima.
 
 
Ko je dobio posao prošle godine čitajte OVDE.
  • au opet ce neko

    10.10.2017 03:10
    debelo se ugraditi
    Pa bas me zanima posto nisam videla iznos koliko ce dedica nekom doneti hiljada evrica a mi koji nismo u centru grada nemamo ni sijalice zaboravih o b i c n e vec bauljamo po mraku pa lepo se nosite
  • Novogodisnja zelja

    09.10.2017 19:20
    Da SNS umre za novu godinu i AV se odseli u Somaliju...
  • Kuk

    09.10.2017 19:05
    .....
    Kitimo Novi Sad Vas jkp "Stan".....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti