Klizište na Ribnjaku čeka lepše vreme

Donji put u Ribnjaku već neko vreme je zatvoren zbog klizišta koje se aktiviralo i odnelo deo puta, a popravka čeka lepše vreme.
Donji put u Ribnjaku već neko vreme je zatvoren zbog klizišta koje se aktiviralo i odnelo deo puta, a popravka čeka lepše vreme.

Kako su za 021.rs rekli u Gradu, Donji put će ostati zatvoren dok se ne obezbede optimalni vremenski uslovi za izvođenje radova, jer je potrebno preduzeti ozbiljnije građevinske radove kako bi se put osposobio.

Dok se čeka na lepše vreme i početak rada asfaltne baze, u Gradu su obavili javnu nabavku i odabrali izvođača radova.

Podsetimo, putevi u Ribnjaku poslednjih godina sve više se odronjavaju, a tome je umnogome doprineo veliki broj nelegalnih vila sazidanih u poslednjih 20 godina koje su i te kako doprinele aktiviranju klizišta.

  • Podbarac Original

    20.01.2015 11:42
    @Marks Bez Engelsa
    Nije me mrzelo da odem do Ribnjaka na donji put,cisto da utvrdimo cinjenicno stanje jer ne volim da baratam poluistinama kao ti a tvoji botovi meni daju minuse bez provere,sta ces,primitivni ljudi.Gledajuci iz pravca NS ka Kamenici na donjem putu imas na levoj strani tacno 14 novih kuca koje nemaju vise od par godina i imaju preko 100 kvadrata a pri kraju puta sa desne strane imas jos 4 takve,nisam brojao stare vile Olga i Katinka koje su zaista napravljene pre drugog svetskog rata kao i gomilu trosnih i manjih kuca.Ne znam koja je tvoja ali jedino sto si u pravu da ih nema 20 nego 18,da ne pominjem da ih ima i sa preko 300 kvadrata koja izgledaju kao da su na Dedinju.Ko je tu bogat,ko je biznismen,ko kriminalac a ko politicar ti najbolje znas.Poenta je da ako hocete da imate pravi put,sami odresite kesu,po kucama ne vidim da bi vam bio problem.Prijatno za pecarose iz Ribnjaka.
  • Podbarac Original

    20.01.2015 08:33
    @Dr.Marks bez Engelsa
    Nisam ja niciji podrepas i ne zivim u Ribnjaku,ti kada si tamo onda sam popravljaj put a jos i lazes jer si verovatno i sam jedan od njih.Posto sam ocigledno stariji od tebe verovatno i vise pamtim.Od kada znam za sebe Ribnjak je bio kliziste,lepo sam ti napisao u SFRJ a ne sta je bilo izmedju dva svetska rata,ne verujem da imas toliko godina.Kliziste je na ulazu u donji put pa izbroj samo te nove ogromne kuce i videces da ih ima daleko vise od 10,ako ne znas da brojis povedi nekog da to uradi umesto tebe.Starih kuca zaista ima,pogotovo na srednjem putu koji jos odoleva,a na Dacinu kafanu se to ne odnosi,ona je na gornjem putu.Ako si tamo,onda se malo osvrni oko sebe pa pogledaj,ocigledno lupetas.
  • Dr. Marks bez Engelsa

    19.01.2015 15:57
    Sto nam ne bi ti platio kad si tako pametan?
    @Podbarac Original
    Podreparac, sedi, kec ko kuca! Nemas pojma kako stvari stvarno stoje a nasao si se prozvan da komentarises! Slucajno zivim u Ribnjaku vec 27 godina i mogu ti reci da ovde ima samo desetak novosagradjenih kuca, samo petorica bogatasa i jedan politicar! Ostali objekti su svi sagradjeni tridesetih godina proslog veka, dakle, pre Drugog svetskog rata i, sasvim sigurno, pre nego sto je Ribnjak proglasen za kliziste! Vecina onih koji voze skupa kola dolaze u kafanu Dace Ikodinovica i uopste ne zive u Ribnjaku! Prema tome, molim i tebe i ostale poput tebe da ne lupate o necemu o cemu nemate pojma!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti