Izložba Luke Stojanovića ​"J'adore les sports" u Šok galeriji

Izložba Luke Stojanovića ​"J'adore les sports" biće otvorena u petak, 10. juna, u Šok galeriji "Šok Partizan", u Preradovićevoj 9, u Petrovaradinu.
Otvaranje je u 19 časova.
​"J'adore les sports" (Obožavam sport) je serija digitalnih printova i video animacija nastalih kao proizvod istraživanja na polju 3D modelovanja i animacije. Koristeći softvere kao što su Cinema 4D i Blender, ispituju se mogućnosti reprezentacije digitalnog tela i objekata iz realne stvarnosti. Rad se postavlja u prostor Partizana, predodređenog za sportske aktivnosti, koji se potom predstavlja kao samo-ironičan gest na sportsku (ne)spretnost samog autora. 
 
Luka Stojanović je student druge godine Akademije umetnosti u Novom Sadu, na katedri za Nove likovne medije. Izložba je nastala za ispit iz predmeta Likovni elementi koji predaje Andrea Palašti.
  • seka persa

    08.06.2016 23:46
    vau, kladim se da ste vas dvojica nesto bolje smislili preko tutorijala i imali izlozbu, mogli biste nam javiti kada bude neka vasa pa cemo doci da podrzimo.
    koliko mi se cini ovde lepo pise istrazivanje, dakle samim tim je otvoreno za promenu/nadogradjivanje drugacijih vrsta formi i menjanja likovnih elemenata.
    Bas je sudno sto to niste primetili kad se vac toliko pravite pametni...
  • Bora

    08.06.2016 13:34
    Teško je suditi po samo jednom primeru,
    ali ovo izgleda zaista loše za studenta druge godine.

    Mislim, ovo bih i ja naučio da napravim
    za samo par dana i uz pomoć nekoliko tutorijala.
  • /

    07.06.2016 21:54
    /
    ju!
    raspustiti katedru koja se ponosi ovim primerom.
    nit je model nit je materijalizacija za pokazivanje. animacija je sigurno jos losija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič