Otkazan program poslednjeg dana Beer Gardena

Program poslednjeg dana manifestacije Beer Garden neće biti održan zbog Dana žalosti u Vojvodini, saopštili su danas organizatori.
Kako je navedeno, otkazani su koncerti grupa Rockfeleri i Deca loših muzičara, predviđeni za večeras.
 
Manifestacija Beer Garden, koja se održava prvi put na Štrandu, počela je 24. juna, a trebalo je danas da bude završena.
  • x

    03.07.2016 19:16
    Buka
    Bukom terorišu Limance do ranih jutarnjih sati.
  • Maja

    03.07.2016 16:41
    Prvi i poslednji put nadam se, nisam se zadubljivala, kapa dole za manifestaciju ali ako su na ovo otisle pare koje sam uplatila u budzet grada neka me sledece godine postede nocne buke. Hvala.
  • Aaa

    03.07.2016 14:19
    Kako je lepa ova slika štranda bez ljudi, suncobrana i stolica koje postave kafići. Liči na onaj nekadašnji, pravi štrand, po meri prirode i čoveka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".