Konkurs za najbolju sliku i fotografiju iz života pčelarstva

Inovativni klaster "Panonska pčela" objavio je konkurs za najbolju sliku i fotografiju iz života pčelarstva.

Konkurs će biti otvoren do 23. avgusta a autor najbolje slike ili fotografije iz života pčelarstva, biće proglašen u okviru ovogodišnjeg sajma LORIST i manifestacije "Pčelarski sokak". Obezbeđene su I, II i III nagrada. Biće upriličena i izložba svih izabranih radova sa pratećim katalogom.

Klaster će nastojati i da u okviru LORIST-a i manifestacije "Pčelarskog sokaka" osim izbora za najbolju sliku i fotografiju iz pčelarskog života, organizuje i druge događaje, posebno za decu i osobe sa invaliditetom, koji bi postali tradicionalni. Ukoliko u planovima uspeju, kažu organizatori, Srbija bi konačno dobila manifestaciju koja ne bi bila vašarskog tipa, već bi imala programe koji bi doprineli razvoju apiturizma, apiproizvoda i apiterapije.

Propozicije konkursa kao i ostale važne detalje možete pogledati na SAJTU KLASTERA.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič