VIDEO: Novosadska premijera filma "Jesen samuraja" 5. oktobra

Novosadska premijera domaćeg filma "Jesen samuraja" biće u sredu, 5. oktobra, u bioskopu CineStar 4DX.

Premijeri će prisustvovati reditelj Danilo Bećković i glumci Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović i sedmogodišnji Petar Novićević, koji se prvi put pojavjuje na filmu.

Autor filma “Mali Budo” ovog puta režirao je romantičnu komediju. Glavni junak Vladica je profesionalni karatista, koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad, zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog sina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Projekcija počinje u 19.45h. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cinestar 4DX koji se nalazi u Šoping centru BIG, kao i online na sajtu CineStar-a.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič