Business café Vojvodina sa temom "Od poljoprivrede do turizma"

Druženje malih preduzetnika, Business café, organizuje se četvrti put u Novom Sadu.
Održaće se 15. decembra, od 18 časova, u "Kućerdi" na stadionu Vojvodine. Tema ovog susreta je "Od poljoprivrede do turizma".
 
Gosti 4. Business caféa Vojvodina su Aleksandar Samardžija - Splića, vlasnik Salaša 137, Tatjana Mrdak, ambasadorka pčelarstva u Srbiji, Slobodan Simić koji vodi Specijalni rezervat prirode Zasavica, kao i Miša Blizanac koji je pokrenuo proizvodnju sodavode, u kojoj učestvuju deca sa posebnim potrebama. Od prodatih ulaznica 10% biće donirano za razvoj ove proizvodnje. 
 
Karte po ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti na licu mesta pre samog početka ili OVDE.
 
Događaj u Novom Sadu vodi Marija Radojčić, vlasnica licence za Vojvodinu. U Srbiji Business café okupljanja organizuju se više od tri godine (Beograd, Novi Sad), a u regionu u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini preko 5 godina.
 
Do sada je održano više od 100 susreta i ispričano više od 250 uspešnih preduzetničkih priča. Susrete je posetilo oko 10.000 gostiju, a vrednost poslova sklopljenih na BC je skoro 10 miliona evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič