Festival ljubavi od 2. februara do 9. marta na Trgu slobode

Festival ljubavi održaće se od 2. februara do 9. marta na Trgu slobode.
I ovaj program, kao i Winter fest, organizuju kompanija Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada.
 
Kako su saopštili organizatori, "Novi Sad – prestonica ljubavi" glavna je tema "Festivala ljubavi" koji se organizuje u susret praznicima Dan zaljubljenih, Sveti Trifun i Dan žena.
 
Na Trgu slobode biće postavljena konstrukcija od različitog cveća - Flower Wall, na kojoj će parovi moći da okače katanac ljubavi, a isti da kupe u suvenirnici. U drvenim kućicama izlagači će ponuditi različit program – suvenire, vino, slatkiše, toplu čokoladu, poklone...Centralna bina biće rezervisana za nastupe novosadskih bendova i DJ-ejeva. 
 
Parovi koji su se venčali u 2016. godini pozivani su da se jave na email nsfestivalljubavi@gmail.com i na taj način se prijave za nagradnu igru "Koliko se poznajemo" koja će biti organizovana 13. februara. Pobednici igre osvojiće putovanje na Kopaonik, a svi prijavljeni parovi će dobiti poklon sponzora, kao i zajedničku fotografiju. Biće nagrađen i najlepši ljubavni par, a oni koji žele da učestvuju svoje fotografije, uz podatke, treba da pošalju na navedenu email adresu. 
 
Tokom "Festivala ljubavi" posetioci će na panoima imati priliku da vide fotografije novosadskih autora sa temom "Ljubav", kao i slike poznatih Novosađanki u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Muzejom Vojvodine, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog i Muzejom grada. 
 
Novosadski vajari i studenti vajarstva predstaviće svoja umetnička dela sa temom "Ljubav". Sva dela biće prodata na aukciji, a novac od prodaje doniran Prihvatilištu za beskućnike u Futogu. 
 
Detalje u vezis a festivalom možete pratiti na zvaničnoj Facebook stranici – Festival ljubavi Novi Sad.
  • Jasmina

    25.01.2017 16:29
    Mom Malom princu
    Ljubavi, (po)javi se! :-)
  • Ivana

    25.01.2017 15:00
    ....
    Al sam sinoc dobro smek'o!- vrhunac ljubavi u Novom Sadu
  • Craig Toomey

    25.01.2017 14:18
    A sada...
    ... nesto potpuno drugacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič