Prijave za seminar "Ulaz slobodan" u toku

Udruženje građana Srbija u pokretu održaće seminar "Ulaz slobodan", u dva navrata: 25. i 26. februara i 4. i 5. marta.
Seminar će biti održan u Omladinskom klubu Novi Sad (Bulevar despota Stefana 5), od 15 do 18 časova svakog dana seminara.
 
Seminar "Ulaz slobodan" nastao je iz potrebe za aktivnim učešćem mladih u kreiranju pozitivnih promena u svom okruženju. Prvenstveno je namenjen studentima/kinjama, aktivistima/kinjama nevladinih organizacija is vim pojedincima koji žele da steknu nove veštine javnog nastupa i organizovanja. Kroz predavanja, radionice i usmerene diskusije predavači/ce motivišu učesnike da artikulišu svoje ideje i naprave konkretan plan za njihovu realizaciju.
 
Seminar "Ulaz slobodan" traje dva dana i besplatan je. Tokom prvog dana učesnici stiču znanja i veštine o javnom nastupu i prezentovanju svojih ideja, dok se drugog dana upoznaju sa konceptom storytelling i društvenog organizovanja.
 
Svi zainteresovani mogu da se prijave OVDE.
 
U Srbiji je do sada je održano više od 50 seminara “Ulaz Slobodan”, a pohađalo ih je preko 500 učesnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".