Predavanje "Trudna sam, šta dalje" 24. aprila

Predavanje namenjeno trudnicama do 20 nedelje trudnoće pod nazivom "Trudna sam, šta dalje", održaće se 24. aprila u 18 sati u Bebac startup centru.
Predavač je prof. dr Aleksandra Novakov Mikić.
 
Trudnicama je dugo da čekaju početak standardne Škole za trudnice, koja najčešće počinje tek u 27. nedelji trudnoće. One imaju gomilu pitanja i nedoumica koje se odnose na samu trudnoću, a ne na porođaj pa u nedostatku edukacije i programa, informacije traže na internetu od nestručnih osoba
 
Na lekarskim pregledima ginekolozi često nemaju dovoljno vremena da se u potpunosti posvete trudnici i odgovori na sva pitanja i dileme na samom pregledu. Zdravlje trudnice utiče na razvoj bebe i zato je važno da trudnica bude od samog početka upoznata sa svim važnim informacijama koje su u vezi sa zdravljem u trudnoći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič