Pank svirka u petak u CK13

"DMT" i "Divlje svinje" nastupiće u petak, 21. aprila u Omladinskom centru CK13.
"DMT" (Distorzija Motorne Testere) je novosadski pank-rok bend koji svira već 25 godina. Iza sebe imaju preko 500 svirki, od čega najviše u Novom Sadu. Od 2003. godine počeli su da prave izlete u Sloveniju i Hrvatsku, a 2004. pod pokroviteljstvom francuske tour booking agencije "Torpedo Prod" napravili su i dve evropske turneje. 
 
"Divlje Svinje" su novi pank bend iz Novog Sada. U februaru su izdali svoj debi album pod nazivom "Ne gledajte televiziju"# i ovo će ujedno biti i premijerno izvođenje istog u Novom Sadu. Iako mladi po vremenu nastanka, bend čine muzičari koji godinama peku zanat po novosadskim bendovima. 
 
Svirka će početi u 21 čas, a ulaznice po ceni od 300 dinara će se prodavati na ulazu u klub.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič