Festival nacionalnih kuhinja od danas na Trgu slobode

Festival nacionalnih kuhinja "Food planet" biće otvoren danas na Trgu slobode.
Manifestacija će početi u 17 časova, a trajaće do kraja maja.
 
Od 17:15 časova: 
 
- Nastup crnogorske pevačice Dušanke Belade  
- Folklorni nastup
- Promocija pozorišne predstave "Tri sorele" koju izvode glumci Centra za kulturu "Tivat", predstava je isto veče od 20 časova u Pozorištu mladih
 
Svakog dana Novosađanima i gostima glavnom grada Vojvodine predstaviće se se druga ambasada i privredna komora te zemlje sa svojim članicama. Svi posetioci imaće prilike da probaju specijalitete 30 različitih nacionalnih kuhinja, upoznaju kulturnu baštinu te zemlje kao i da uživaju u njenoj tradicionalnoj i savremenoj muzici. Takođe, imaće prilike da uživaju u specijalitetima koje će za njih svakog dana praviti kuvari najboljih novosadskih i beogradskih restorana.
  • Debeli

    27.04.2017 09:45
    Sindrom sela
    Može li u ovom gradu neko odgovoran da shvati, da nije normalno da se sve manifestacije ovog tipa održavaju isključivo na Trgu Slobode?!! Novi Sad nije selo pa da se samo u centru nešto događa. Nije normalno da Trg Slobode 8 meseci godišnje bude pretvoren u pijacu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič