Predavanje o preduzetništvu i Engleski jezik za NGO u Američkom kutku

Za narednu sedmicu, Američki kutak je pripremio dva nova programa.
Zajedno sa Divac fondacijom, kompanijom Ernst&Young i organizacijom Biznisnova, Američki kutak će organizovati predavanje i diskusiju sa uspešnim preduzetnicima. Predstaviće program EY Preduzetnik godine, koji kompanija Ernst&Young realizuje u Srbiji i čiji učesnici će zainteresovanima preneti svoja iskustva. Predavanje će se održati 10. maja, u Kulturnom centru Novog Sada, Tribina mladih, na prvom spratu u 11 časova.
 
Zainteresovani mogu da rezervišu svoja besplatna mesta preko linka.
 
Takođe, kurs engleskog jezika za aktivne u civilnom sektoru kojima je potrebna pomoć u unapređenju jezičkih veština održaće se u petak, 12. maja, a časovi će se dalje održavati svakog utorka i petka od 13:30 do 15:00 časova.
 
Prijave za kurs traju do srede, 10. maja. Samo odabrani kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa. Broj mesta je ograničen.
 
Da biste prisustvovali časovima potrebno je da budete član/ica kutka, kao i da popunite prijavni formular koji se nalazi OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".