Debata "Zar se rodna ravnopravnost ne tiče samo žena?" u Američkom kutku

Debata na temu "Zar se rodna ravnopravnost ne tiče samo žena?" održaće se 8. jula od 18 časova u Američkom kutku u organizaciji alumnistkinja Akademije dijaloga.
Debata "Zar se rodna ravnopravnost ne tiče samo žena?" u Američkom kutku
Foto: 021.rs
Na debati će govoriti istaknuti stručnjaci Marijana Pajvančić, redovna profesorka na Katedri za Ustavno pravo Pravnog fakulteta, Hasnije Iliazi, šefica katedre za filozofiju Univerziteta u Prištini i aktivista Miloš Džajić.
 
Akademija dijaloga za devojke deo je šire "Follow Us" (pratite nas) inicijative. Ova inicijativa okuplja istaknute žene iz različitih institucija i sfera društvenog života, uključujući parlamente, akademske institucije, civilni sektor i medije iz Beograda i Prištine.
 
Cilj ove Akademije je da osnaži žene kroz edukaciju o pitanjima koja se tiču njihove uloge u promociji dijaloga, pomirenja i saradnje. Kao deo zajedničke inicijative alumnistkinje organizuju Dijalog karavan, otvoreni interaktivan događaj koji se sastoji izdva dela - foto takmičenja i serije radionica, javnih debata i izložbi u 10 gradova i sela širom Srbije. Program će biti upotpunjen izložbom 20 fotografija koje su odabrane na osnovu foto takmičenja o ženskim ulogama u društvu i položaju žena u svakodnevnom životu pod nazivom "Žene u društvu" nakon čega će uslediti koktel.
 
Zainteresovani za učešće mogu potvrditi svoje prisustvo popunjavanjem kratkog formulara na sledećem linku.
  • Shimmy

    04.07.2017 14:17
    Samo cu napisati
    A zar se rodna ravnopravnost odnosi samo na oblasti gde su zene u losijem polozaju?
  • Владислав Ђорђевић

    02.07.2017 19:47
    Какав је то дијалог истомишљеника?
  • Мунгос

    29.06.2017 20:12
    Потпуно се слажем са тим да Академија оснажи Новосађанке кроз едукацију. И надокнади све што је АФЖ некада пропустио у напору да жене науче да причају у дијалогу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič