U subotu akcija pešačenja "Lepršava Fruška gora"

Akcija pešačenja "Lepršava Fruška gora" održaće se u subotu, 8. jula.
U subotu akcija pešačenja "Lepršava Fruška gora"
Foto: 021.rs
Ruta će biti: Bukovac -Slap Karlovački -  Stražilovo  - Kurjakovac - Velika Remeta - Manastir Remeta- Spomenik 3. i 4. četi Podunavskog  odreda - Astal - Kota 328 - Glavica - Paragovo.
 
Polazak je u 7:20 časova, redovnom prigradskom autobuskom linijom broj 64 za Bukovac. Autobus kreće sa stajališta kod Železničke stanice u Novom Sadu. Povratak je autobusom iz Paragova po završetku akcije.
 
Akcija je umereno teška. Na akciju mogu ići planinari koji redovno planinare i imaju dovoljnu kondiciju da je savladaju. Postoji mogućnost da su delovi staze teže prohodni.  Obavezne se udobne planinarske cipele i planinarski štapovi. Adekvatna zaštita od sunca i komaraca. 
 
Staza je dužine 18 km sa oko 800 m uspona. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
 
Vodič će biti Milan Marković, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji na broj telefona 064/842-3054.
 
Više informacija na internet prezentaciji društva na adresi: www.pdnaftas.org.rs
  • Zivan

    06.07.2017 17:24
    Naftaši su neumorni...
  • Marija

    06.07.2017 15:47
    Najbolji vodic u Novom Sadu :)
  • Milica

    06.07.2017 14:34
    Super akcija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič