"Nevidljivi ljudi" večeras na Novom tvrđava teatru

Na festivalu Novi tvrđava teatar, večeras, 7. jula, u Vili "Stanković" u Čortanovcima, publika će moći da pogleda predstavu "Nevidljivi ljudi" Jelene Kajgo, u režiji Nemanje Rankovića, Narodnog pozorišta iz Užica.
Komad se bavi različitim oblicima eskapizma. Kod Oskara to je beg od realnosti braka koji se urušio i ljubavi koja je izneverila očekivanja, kod Relje, koji se u poslu lekara stalno suočava sa smrću i patnjom, to je beg u alkoholizam, kod Darka beg iz zemlje u emigraciju... Kod Anite, beg od same sebe i sveta koji je okružuje.
 
Takođe, važna tema koju tretira ovaj komad je i tema emigracije, odnosno problema mladih ljudi koji su napustili zemlju. Ispituje se njihov osećaj pripadnosti ili nepripadnosti svojoj zemlji, naciji, porodici...
 
Predstava počinje u 21 čas.
 
Cena karte je 700 dinara i mogu se kupiti preko Gigstiksa. Prevoz do Čortanovaca je organizovan i ulazi u cenu karte.
 
Autobus iz Novog Sada polazi u 20 sati, kod Srpskog narodnog pozorišta. Obavezno je prijavljivanje prilikom kupovine ulaznice ili na telefon 064/138 96 94.
 
Festival traje do subote, 8. jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič