Besplatna projekcija filma "Iznenađenje" danas kod Spensa

Besplatna projekcija filma "Iznenađenje" održaće se u danas, 6. septembra na stepeništu Spensa, kod službenog ulaza 3 (stepenište naspram stadiona).
Projekciju na otvorenom organizuju Novosadska biciklistička inicijativa u saradnji sa ambasadom Holandije. 
 
Priča filma prikazuje multimilionera Jakoba koji je prvi put u životu zaljubljen i to u prelepu Anu. Po prvi put život ih čini nasmejanim, međutim upravo su potpisali ugovor sa kompanijom koja će im pomoći da na iznenađujuć način odu na onaj svet. Oni pokušavaju da raskinu taj ugovor, međutim, kao i sa bilo kojom administracijom, to nije lako.
 
Iz NSBI-ja poručuju da su za građane obezbedili sedalice, ali ipak savetuju da se ponese još nešto za sedenje. Redari ove organizacije će čuvati bicikle, pa pozivaju građane da dođu na svojim dvotočkašima.
 
U slučaju kiše ili ako bude previše hladno, projekcija će se održati u Kulturnom centru Lab, koji se nalazi u Dr Hempta 2.
 
Projekcija će početi u 20 časova.
 
Link ka eventu na Fejsbuku: OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič