Radionica "Snage žene, snaga majke" u utorak u Američkom kutku

Besplatna radionica "Snage žene, snaga majke" održaće se u utorak, 19. septembra, u Američkom kutku.
Radionicu će voditi Sanja Stanković, master sociologije, sertifikovana za rad iz oblasti transakcione analize, emocionalne pismenosti, kao i za grupni rad sa parovima, i Adriana Jovović, trener emocionalne pismenosti, praktičar transakcione analize i feng šui konsultant.
 
"Snaga žene ne leži ni u potpunom oslanjanju na druge niti u isključivom insistiranju na tome da možemo sve same. Snaga se sastoji u hrabrosti da pokažemo ranjivost i umemo da zatražimo pomoć i podršku kada je trebamo", navode Stanković i Jovović u najavi radionice. 
 
Program će početi u 18 časova, a svi zainteresovani mogu se prijaviti za radionicu OVDE.
  • Carlin

    16.09.2017 15:22
    "...master sociologije, sertifikovana za rad iz oblasti transakcione analize, emocionalne pismenosti, kao i za grupni rad sa parovima.... trener emocionalne pismenosti, praktičar transakcione analize i feng šui konsultant."

    http://youtu.be/LKJ69_cWDBQ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič