Sajam pekarstva i mlinarstva od 12. do 14. oktobra na Novosadskom sajmu

Sajam pekarstva i mlinarstva održaće se od 12. do 14. oktobra u Master centru Novosadskog sajma.
Sajam pekarstva i mlinarstva  od 12. do 14. oktobra na Novosadskom sajmu
Foto: 021
Na ovogodišnjem sajmu okupiće se najeminentniji stručnjaci iz pekarske, mlinarske i poslastičarske profesije. 
 
Svi zainteresovani će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa opremom, priborom, sirovinama, aditivima, pomoćnim sredstvima, laboratorijom, kontrolom, merenjem, uslugama, asortimanom, te će imati priliku za informativne razgovore i podršku za pekarstvo, mlinarstvo, poslastičarstvo i sve ostalo što ima veze sa preradom žita i brašna.
 
Sajam će za posetioce biti otvoren sva tri dana od 10 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 500 dinara. 
 
Poslednjeg dana sajma biće organizovan veliki školki čas za početnike ali i za iskusne pekare "Pšenica, mlinarstvo i pekarstvo na dlanu" gde će vodeći stručnjaci uz praktične domonstracije na jednostavan, zanimljiv, popularan i razumljiv način približiti slušaocima osnovne postulate mlinarstva i pekarstva. 
 
Tokom trajanja sajma održaće se i konferencija o najaktuelnim temama u ovoj branši. Centralne teme konferencije biće: Kvalitet i klasifikacija pšenice – večita tema sagledana novim očima; Peć: srce pekare – kako izbeći propuste u pečenju i uštedeti. Takođe će biti reči i o: sposobnosti zadržavanja rastvarača – opredeliti se za postojeće metode ili potpuno novi princip kontrole kvaliteta brašna, kao i o potencijalu i raspoloživim rešenjima za poslastičarske programe u pekarama. Očekuje se veliki broj kako domaćih tako i stranih izlagača koji će na svojim štandovima predstavljati nova i postojeća rešenja koja doprinose kvalitetu celokupnog procesa proizvodnje bršna, pekarskih i poslastičarskih proizvoda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič