VIDEO: Premijera filma o novosadskim i kosovskim školarcima u četvrtak u Areni

Dokumentarni film "Prokleta mogućnost izbora" biće prikazan u četvrtak, 19. oktobra u sali 2 Arene Cineplex.
Dokumentarni film "Prokleta mogućnost izbora", autorke Biljane Gavrić i reditelja Marka Kaćanskog, u produkciji Ninamedije govori o talentovanoj deci sa Kosova i Metohije i iz Vojvodine. Film je realizovan na osnovu rezultata dobijenih detaljnim istraživanjem kroz formu anketiranja dece školskog uzrasta, a koje je sprovedeno u osnovnim  školama na Kosovu i Metohiji i u Novom Sadu. Upravo su deca kroz istraživanje govorila o svojim problemima, potrebama, očekivanjima, željama i planovima.
 
Kroz priče dece iz dve različite pokrajine, istih uzrasta i interesovanja ovaj film podseća da ni teritorijalna udaljenost, ali ni ekonomska razvijenost nisu preduslovi uspeha.
 
Film će početi u 19 časova.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič