Međunarodna izložba "MIG21" na temu migracija u MSUV

Međunarodna izložba sa temom migracija "MIG21" biće postavljena u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine od petka, 27. oktobra.
Međunarodna izložba "MIG21" na temu migracija u MSUV
Foto: 021.rs
Izložba predlaže potpuno humanistički odgovor na čisto političko pitanje. Na njoj će se predstaviti više od 30 umetnika iz različitih delova sveta. 
 
"U obilju različitih –izama, potpuno smo zanemarili jedini koji nas stvarno vodi napred kao civilizaciju. Humanizam kao politički program, surogat i zamena za kapitalizam, u stvari, nikad u istoriji nije ni dobio priliku. Zapravo smo uspešno upakovali humanističku notu u različite, uključujući i moderne oblike umetnosti, i toga se još uvek, sada i dalje čvrsto držimo pod maskom očuvanja ideje humanosti", navode organizatori. 
 
Na otvaranju izložbe Marko Brecelj iz Slovenije i Oleg Kulik iz Rumunije izvešće svoje performanse "Žicanje žarom uz konferenciju za medije", odnosno "Fontana".
 
Otvaranje počinje u 19 časova, a izložba će biti postavljena do 19. novembra.
  • Bando fasisticka

    22.10.2017 12:32
    To je muzej revolucije koji su cetnici unistili i napravili sprdacinu od zrtava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič