Bebac pokreće prvu Školu za buduće bake

Škola za buduće bake počeće u utorak 31. oktobra, u 18 sati u Fruškogorskoj 24.
Bebac pokreće prvu Školu za buduće bake
Foto: Pixabay
Trudnice će zajedno sa svojim mamama i svekrvama biti u prilici da saznaju kako da se na pravi način pripreme za dolazak bebe i kako da se kao uža i šira porodica adaptiraju na sve promene koje će bebac doneti sa sobom,
 
Uloga bake je podjednako velika i emocionalno jaka kao i uloga majke. Za bake je dolazak bebe na svet velika stvar i još jedna novina na koju se treba adaptirati.
 
Dobro postavljene granice koje nisu rigidne, a ni potpuno propustljive, kao i dobri međusobni odnosi novopečenih roditelja sa svojim primarnim porodicama, utiču na zadovoljstvo svih članova koji će u prvoj godini najviše vremena provoditi sa bebom.
 
Sve aktuelne događaje u Bebac školi za trudnice pogledajte OVDE.
  • Marija Stevanović

    25.10.2017 21:23
    Noć veštica
    Al vam je termin hahahah noć baba veštica LOL :DDDD
  • Boba

    24.10.2017 21:17
    @Ivana, @baka - ako vas ne zanima ne morate da idete na predavanja. U trudnoći sam bila na predavanjima u Bebac centru u Fruškogorskoj i smatram da su jako korisna. Možda će nečija majka ili svekrva posle predavanja imati više razumevanja, obratiti pažnju na neke stvari, možda će posmatrajući predavača kao stručnjaka sa autoritetom prihvatiti korisne savete i sugestije a mlada mama neće morati zbog toga da ulazi u prepirke kad se dete rodi..... Komentari tipa "rađale su žene hiljadama godina unazad" i "komercijalizacija" apsolutno nisu na mestu. Valjda smo u 21. veku i moramo biti u toku sa vremenom i novim izazovima, a predavanja su uglavnom besplatna, plaćaju se pojedini kursevi za koje su roditelji zainteresovani.
  • mama

    24.10.2017 12:54
    Besplatna školica
    @baka Bolje se prvo informišite pre nego što ospete paljbu, sva predavanja i školice u Bebac startup-u su besplatni i više nego korisni, a predavači vrlo posvećeni, iskusni i od velike pomoći budućim mamama. Manite se ćorava posla i komentarisanja stvari o kojima niste dovoljno informisani. A o uništenim vrednostima bolje pišite na člancima koji su vezani za politiku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič