Veganska večera za pomoć životinjama lutalicama u sredu u CK13

Zajednička veganska večera za Spans održaće se u sredu, 13. decembra u Omladinskom centru CK13.
Otvorena kuhinja CK13 vas poziva na benefit vegansku večeru za Udruženje za zaštitu životinja Spans. Prikupljene donacije biće podrška i pomoć u njihovom radu s nezbrinutim životinjama.
 
Zajednička veganska večera je društveni događaj namenjen svima koji žele da probaju raznolika veganska jela, da se priključe zajedničkoj pripremi veganske hrane, da saznaju više o veganstvu, susretnu se i razgovaraju sa ljudima sa kojima će sesti za isti sto.
 
Program će početi u 19 časova.
  • ceca

    13.12.2017 07:18
    divan gest
    Zaista divan gest i humana akcija , podrzavamo !
  • Kakodane

    12.12.2017 14:38
    Dam ti psecu i macecu hranu a ne novac.
  • NS

    12.12.2017 14:12
    ..
    Umesto da pomognu životinjama u azilu, državnim ili privatnim, hrane čopore na ulici da i dalje napadaju građane. Sve je više ulica gde ne smete proći, posebno ako ste biciklista i muškarac. Ako se prijave napadi psa, imaju kola da ih prevezu na drugu lokaciju, i tako u krug. Briga ih ako je neko napadnut. Jer nema kazni ako vam je ljubimac na ulici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič