Mamin bazar u subotu na Spensu

Osmi Mamin bazar održaće se u subotu, 16. decembra ispred Gradske kafane na prvom spratu Spensa.
Mamin bazar u subotu na Spensu
Foto: 021
Bazar organizuje udruženje "Mame Novosađanke", u periodu od 10 do 18 časova, a ulaz je besplatan. 
 
Mamin bazar predstavlja mesto na kome članice udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na "Bazaru" će se naći oko 150 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da se opreme za zimu i predstojeće praznike.
 
S obzirom na dolazeću Novu godinu, koji je deci jedan od omiljenih praznika, program obuhvata i slikanje sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima ElFom i Olafom. 
 
Pored toga, pripremljen je i bogat celodnevni muzičko-scenski program. Na sceni će moći da se vide i čuju dečiji horovi, folklorne grupe, džez balet, moderan balet, smeh joga, kapuera, zumba za odrasle i za decu, skolice sporta, fitnes za decu i odrasle i zvezda dana Branimir Rosić – leteća gitara.
 
Dodatni izlagači "Maminog bazara" obuhvatiće temu Nove godine i novogodišnjih poklona. 
 
Na štandu "Mama" stajaće kutija za skupljanje novčane pomoći za porodicu Stojković sa troje dece, koja je nedavno u požaru ostala bez kuće. Dobri ljudi našli su im se u nevolji, pa su im obezbedili odeću i obuću i potrebnu belu tehniku, ali to nije dovoljno. Potrebno je skupiti svotu novca dovoljnu da obezbede sebi neki krov nad glavom. 
 
I ovog puta skupljaće se odeća i obuća za Dom u Veterniku, a pored toga deo manifestacije biće i roditelji vrtića "Zlatne grede" koji su organizovali skupljanje donacija za obnovu ovog zabavišta. Vaspitači su sa decom pravili čestitke in eke sitne poklončiće koje će dobiti svako ko donira novac za opremanje njihovog vrtića.
 
U ekološkom kutku Maminog bazara, deca iz vrtića "Leptirić" izvešće svoju ekološku pesmu kojom pozivaju sve ljude da budu odgovorni prema svojoj životnoj sredini. Kao i prošle godine, biće postavljene kutije u koje će se skupljati PET ambalaža i papir za reciklažu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič