Predavanje "Pogledi na gorostasni Kavkaz iz prvog lica" u sredu na PMF-u

Predavanje "Pogledi na gorostasni Kavkaz iz prvog lica" održaće se u sredu, 20. decembra u amfiteatru "Mihajlo Pupin" Prirodno-matematičkog fakulteta.
Predavač će biti dr Mlađen Jovanović sa Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo.
 
Krajem juna, početkom jula ove godine, profesori sa PMF-a dr Danijela Tešendić i dr Mlađen Jovanović popeli su se na najviši vrh Evrope - vulkan Elbrus (5.642 m) na Kavkazu u Rusiji, kao članovi Balkanske ekspedicije, a koju su činili 22 alpinista iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.
 
Geološka prošlost, vulkani, lednici, arheologija, istorija, hrana, visokogorstvo...su neke od tema o kojima će biti reči. 
 
Predavanje će početi u 20 časova.
  • abra-ka-dzabra

    18.12.2017 20:27
    Mogu pozvati i onog naseg usmrkanog i nabildovanog politicara da im objasni kako se sa posteno zaradjenih 50000EUR iz studentskog dzeparca moze helikopterom ici na skijanje. Mada oni to znaju - samo nisu ko On stedeli i marljivo radili.

    Svaka cast ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".