Besplatna dečija radionica i humanitarna akcija u subotu na Petrovaradinskoj tvrđavi

Besplatna radionica pravljenja dekoracija za Badnje veče, a koja je namenjena mališanima, održaće se u subotu, 6. januara u Poni kutku u okviru Konjičkog kluba Petras na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Besplatna dečija radionica i humanitarna akcija u subotu na Petrovaradinskoj tvrđavi
Foto: 021.rs
Radionica će početi u 11 i trajaće do 14 časova.
 
Takođe, u Poni kutku će biti postavljene i kutije za prikupljanje humanitarne pomoći za Sodaru Filipus. Doniranjem 130 dinara za kupovinu flaše sa sifonom za soda vodu – povratna ambalaža, pomoći ćete socijalnom prеduzеću "Sodara Filipus Šajkaš", da proširi svoje kapacitete i radno angažuje što više mladih sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom. Opširnije o akciji možete pročitati OVDE.
 
Takođe, kutije za donacije su postavljene i u Knjižari BoBo i Radio kafeu (Svetozara Miletića 45), ali se može donirati i uplatom na namenski žiro račun Fondacije 021 340-000001100505282. Akcija traje do kraja januara. U nastavku je primer popunjene uplatnice:
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič