Izložba "Od ovce do ćilima" od četvrtka u Muzeju Vojvodine

Izložba dečjih radova nastalih u okviru projekta "Od ovce do ćilima", biće otvorena u četvrtak, 18. januara u Muzeju Vojvodine.
Izložba "Od ovce do ćilima" od četvrtka u Muzeju Vojvodine
Foto: 021.rs
U pitanju je zajednički projekat Muzeja Vojvodine i PU "Radosno detinjstvo".
 
Autori projekta su: muzejska savetnica - pedagog Vladimira Stanisavljević i stručna saradnica za likovnu kulturu Radosnog detinjstva Jelena Tišma.
 
Na otvaranju će nastupiti mališani iz vrtića "Čarolija" interpretacijom kompozicije Poziv na igru, uz vaspitačice Tanju Kuzmanović i Katicu Nastić.
 
Projekat "Od ovce do ćilima" interaktivni je edukativni projekat oblikovan primereno uzrastu, intelektualnim sposobnostima i motivaciji dece starijeg i predškolskog uzrasta, koji putem igre i stvaralaštva, objedinjuje saznanja iz etnologije, muzeologije, muzičke  kulture, likovne i primenjene umetnosti. Realzovan je sa ciljem da najmlađi spoznaju delatnost i značaj muzeja, tradiciju proizvodnje tekstila u seoskim domaćinstvima 19. veka, te da svoju maštu i kreativnost razvijaju kroz umetničko izražavanje.
 
Otvaranje izložbe je u 18 časova.
  • Ivana 10:41

    15.01.2018 17:17
    molba redakciji 021
    Nije u redu da objavite tuđi komentar maliciozno potpisan istim imenom nakon mog. Uporedite IP adrese i uvedite neko pravilo da se to ubuduće spreči.

    Hvala unapred
  • Ivana

    15.01.2018 14:45
    Sta reci deci kad jedu pileci batak ? Da li predhodno konsultovati psihologa ?
  • Ivana

    15.01.2018 10:41
    http://youtu.be/WO6Wd1i7eoM
    Psihologa evidentno nema među autorima projekta.
    Jeste li čuli za etiku, empatiju, samilost, sintetičke podne obloge?!
    U kom veku živite i zašto učite decu svirepim običajima iz prošlosti?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič