Radionice "Eksperimenti iz kuhinje Super Bake" od danas u DKC

Dečije radionice "Eksperimenti iz kuhinje Super Bake", biće organizovane od danas, 3. februara u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6.
Stari recepti nobelovaca Ledermana, Šarpaka, Mari Kiri i drugih bili su inspiracija Super Baki da u svojoj kuhinji predstavi jednostavne eksperimente koji će malcima koji su radoznali na zabavan način objasniti i upoznati ih sa pojavama i procesima u prirodi. Kuhinja Super Bake će svake nedelje koristiti različite sastojke pa će se tako od subote, 3. februara početi sa vodom, a naredna druženja biće začinjena vazduhom, strujom, elektricitetom...
 
Radionice će voditi Super Baka prof. dr Dušanka Obadović – autorka i koautorka mnogih kuvara za decu iz nauke, baka dvoje dece i njena pomoćnica, mlada kuvarica dr Milica Obadović. One su pre mnogo godina sa još nekoliko kuvara zakuvale odličnu čorbu zvanu prvi Festival nauke, navode iz DKC-a.
 
Održaće se ukupno četiri radionice, a svaka će početi u 11 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič