Animirani film "Mali veseljak: brod spasilac" od danas u KCNS

Animirani film "Mali veseljak: brod spasilac" od danas, 1. februara do 5. februara prikazivaće se u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada.
Početak filma je u 17:30 časova, a cena karte je 300 dinara.
 
Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili mladi glumac Miloš Klanšček i mladi pevač Igor Lazarević.
 
"Mali veseljak: brod spasilac" je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci, i koji spašava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dečijoj knjizi "Elijas: Mali brod spasilac", koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.
 
Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da počne da radi u velikoj luci. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć od starih prijatelja kako bi raskrinkao planove bande. 
  • AA

    02.02.2018 20:54
    Nije to taj crtani :)
    Ovaj crtani nema veze sa starim Diznijevim, ovde je mali spasilac a tamo je mali remorker i taj je nastao po prici americkog pisca iz 1939. Little Toot cak i ima nastavak snimljen devedesetih. Ovo je norveski crtani po norveskoj prici.
    Samo je neko to zgodno naslovio Mali veseljak iako se naravno uopste tako ne zove. Ali zaista odlican reklamni potez koji igra na nostalgiju.
    No, ja cu naravno odvesti klinca da gleda jer verujem da je i ovaj zanimljiv. :)
  • NS

    02.02.2018 08:57
    Ko se seća tog crtanog filma zreo je za ženidbu :)
  • Nemanja

    02.02.2018 08:25
    Mali veseljak
    Zar nikad nećeš odrasti mali Veseljače...
    Sjajan crtani na kome smo odrasli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič