Predavanje dr Nika "Vreme je da se zaljubiš (u sebe)" u sredu u KCNS

Predavanje "Vreme je da se zaljubiš (u sebe)" održaće se u sredu, 14. februara u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada.
Predavač će biti prof. dr Nikola Čanak - doktor Nik, a predavanje je deo ciklusa "Ja, prvo lice množine".
 
Program će početi u 18 časova.
 
O predavanju:
 
"Za većinu ljudi, život je postao jedan veliki rijaliti. Voajerišemo i bavimo se tuđim životima, trpajući nos u tuđe novčanike, krevete, opredeljenja, stavove... i sve ostalo. Sve to je, u osnovi, bežanje od samog sebe i izraz nespremnosti da se pogledamo u ogledalu sopstvene savesti, jer se bojimo da ćemo videti nešto što ne želimo.
 
"Dan zaljubljenih" je povod da se pozabavite sobom i fokusirate na ono što jeste i sve ono što želite da budete. Uz doktor Nikovo predavanje, moći ćete da to učinite motivisanije i efikasnije, te da bolje trasirate svoju budućnost i učinite svoj život smislenijim, ispunjenijim, uspešnijim i srećnijim.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič