Gradska smotra recitatora danas u Muzičkoj školi "Isidor Bajić"

Gradska smotra recitatora pod nazivom "Pesniče naroda mog", održaće se danas, 3. marta, u Muzičkoj školi "Isidor Bajić", Njegoševa 9.
Gradska smotra recitatora danas u Muzičkoj školi "Isidor Bajić"
Foto: 021.rs
U pitanju je opštinski nivo takmičenja mladih recitatora (osnovaca, srednjoškolaca, studenata) koja plasmanom vodi ka zonskom, pokrajinskom i republičkom takmičenju u govorenju poezije.
 
Organizatori takmičenja su Savez umetničkog stvaralaštva amatera Vojvodine i Klub umetnika "Bina", uz podršku Gradske biblioteke u Novom Sadu u vidu nagrada za recitatore koji se, kao najuspešniji, plasiraju na zonsko takmičenje.
 
Smotra će početi u 10 časova.
  • Sonja

    17.03.2018 22:38
    Zonska smotra recitatora
    Bilo bi lepo kada bi neko iko ispratio sta se radi kada deca stignu do zonskog takmicenja i kada dodju u Bač.Takav javasluk takva neprofesionalnost toliko ocigledno fingiranje i politicka korektnost preko kicme dece.Naravno da niko ne ocekuje prvo mesto na republickom kada dodje ful konkurencije Beograda sa svim svojim opstinama.Ali ovo da od 14 "pobednika" jedan je zasluzeno tu a ostali su uvreda za razum.Svaka cast roditeljima koji cute i onima koji takav prolaz svoje dece prihvataju.A kredibilitet umoljcanog zirija i podesnog sekretara saveza recitatora S.M. ne zelim da komentarisem.Njihovim radom bi neko javno trebao da se pozabavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič