"Phal: Angst" i "Tentacle wizard" u subotu u CK13

Koncert bendova "Phal: Angst" i "Tentacle wizard" održaće se u subotu, 24. marta, u Omladinskom centru CK13.
"Phal: Angst" je bend iz Beča koji je započeo kao džem projekat industrial dua Phal i solo ambiental projekta Angst 2006. godine. Ovaj trojac je od tada imao mnogo živih nastupa, objavio tri albuma i jedan remix, a uradili su i muziku za film "Saila" Julie Ostertag iz Berlina.
 
Njihov zvuk bi se najbolje mogao opisati kao doom, industrial i post rock. Kao najveće uticaje ističu sastave kao što su Earth, Bohren & Der Club Of Gore, Neurosis, Front 242, John Carpenter, David Lynch, Swans, Einsturzende Neubauten, Kraftwerk, Godflesh i Isis.
 
"Tentacle wizard" je bend iz Novog Sada, formiran 2013. godine. Ono što je karakteristično za njih su dve bas gitare. Njihov zvuk je očigledno pod uticajem stoner, doom, post-metal, kraut rock, post-rock, pa čak i dron muzike. Njihov prvo izdanje "Bringer of false light" izašlo je početkom ove godine.
 
Karte za ovaj koncert koštaće 300 dinara. Svirka počinje u 21 čas.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič