Humanitarni koncert učenika škole "Isidor Bajić" za drugaricu obolelu od raka

Humanitarni koncert "Da li se čujemo?" za drugaricu obolelu od raka organizuju učenici Srednje muzičke škole "Isidor Bajić", večeras 10. maja, u dvorištu škole u Njegoševoj 9.
Ovo je njihov drugi po redu humanitarni koncert pop, rok i džez muzike, a apeluju na sve da dođu i, uz dva sata kvalitetne svirke, pomognu bolesnoj devojci Dragani Stanimirov.
 
Publika će imati priliku da čuje strane i domaće hitove, poput "Otherside" (Red Hot Chili Peppers), "Hey Jude" (The Beatles), "Devojka sa čardaš nogama" (Đorđe Balašević) i mnoge druge.
 
"Pozivamo vas da se družimo uz dobru muziku i da zajedno pevamo naše omiljene pesme", poručuju učenici Aleksa Đanković, Saša Milić, Anja Vajagić i Aleksandra Komarčević.
 
Svirka počinje u 20 sati. 
  • Bravo

    24.04.2018 19:26
    Bravo deco. Nadam se da ćemo ćera i ja stići da vas obiđemo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič