Tribina "Ko brani novinare" 15. maja na Spensu

Institut za evropske poslove i Civil Rights Defenders uz podršku Evropske unije u Amfiteatru Spensa, u utorak 15. maja od 19 časova organizuju debatu "Ko brani novinare – Novinari između pritisaka i integriteta".
Tribina "Ko brani novinare" 15. maja na Spensu
Foto: Pixabay
Moderatorka debate biće novinarka Olja Bećković, a učesnici: Dinko Gruhonjić (Nezavisno društvo novinara Vojvodine), Dragoljub Draža Petrović (glavni i odgovorni urednik lista Danas), Stevan Dojčinović (urednik istraživačke mreže KRIK) i Slobodan Arežina, bivši Programski direktor Radio-televizije Vojvodine.
 
Teme na debati biće: ko brani novinare, gde je nezavisno novinarstvo u Srbiji, koliko su novinari izloženi pritiscima i kako sačuvati integritet i nezavisnost, te koja je cena novinarskog integriteta?
 
Debata je deo projekta "Ko brani branitelje", koji finansira Evropska unija. Ulaz je besplatan i otvoren za sve građane koji će imati priliku da postavljaju pitanja.
  • ntn

    11.05.2018 20:28
    Da se razumemo
    Tema je interesantna, ali velika većina novinara nema integritet, nego se uvlače ili partiji na vlasti, ili opoziciji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič