Gostovanje Rajka Grlića na Akademiji umetnosti 14. maja

Režiser Rajko Grlić održaće predavanje – razgovor sa studentima, 14. maja u okviru Otvorene katedre, Akademija umetnosti u Novom Sadu pod pokroviteljstvom Fondacije "Mali princ".
Predavanje će se održati u objektu Akademije umetnosti koji se nalazi u Kosovskoj 33, u 17 časova.
 
Rajko Grlić prvi put gostuje na Akademiji umetnosti i ovo je jednistvena prilika za studente i širu publiku da čuju iskustva jednog od najčuvenijih režisera iz regiona.
 
Osim kao režisera kultnih filmova "U raljama života",  "Čaruga", "Samo jednom se ljubi" pa sve do novijih "Karaula" i "Ustav Republike Hrvatske", koji je pored brojnih međunarodnih nagrada 2017. godine dobio i četiri Zlatne arene na Pulskom filmskom festivalu, Rajko Grlić je i umetnički direktor Motovunskog filmskog festivala i profesor na Univezitetu u Ohaju. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič