Predavanje Nacionalni parkovi u SAD 18. maja u Američkom kutku

Predavanje "Nacionalni parkovi u SAD" održaće se u petak, 18. maja u Američkom kutku.
 Predavanje Nacionalni parkovi u SAD 18. maja u Američkom kutku
Foto: Pixabay
Počinje u 18.30h. Predavanje će održati Met Mejnzer, Fulbrajt stipendista koji trenutno radi kao nastavnik engleskog u Novom Pazaru. Mejnzer dolazi iz Njujorka i nedavno je diplomirao na univerzitetu Pejs, nakon što je pet godina služio u američkim marincima.
 
Prezentacija će biti posvećena sistemu nacionalnih parkova u SAD, a pričaće se o njegovoj istoriji, popularnim parkovima danas, kao i o načinu upravljanja i zaštite parkova u SAD. Pored toga, Mejnzer će govoriti i o životinjskom svetu koji naseljava neke od nacionalnih parkova, o popularnim hajking stazama i hajking kulturi u SAD.
 
Predavanje je besplatno uz obaveznu prijavu putem sajta www.americancorners.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič