Benefit svirke za Dragana Jakšića u petak i subotu u CK13 i Fabrici

Dve benefit žurke za Dragana Jakšića, održaće se u petak, 22. i subotu, 23. juna u Omladinskom centru CK13 i SKC "Fabrika".
Dragan Jakšić je sredinom 2016. godine doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške povrede. Uprkos lošim prognozama lekara i malim šansama da preživi i oporavi se, uspeo je da prebrodi najkritičniji period. Dugo ležanje u komi i teška povreda glave doveli su do toga da je on u potpunosti zavisan od tuđe nege i pomoći. Iako vodi tešku borbu, Dragan se polako oporavlja i svakodnevno vežba u rehabilitacionom centru. Terapeuti su izuzetno zadovoljni njegovim napretkom i sve je bliže cilju da ponovo prohoda i u potpunosti se oporavi.
 
Prva benefit svirka biće u CK13, i počeće u 21 čas. Na ovoj svirci će nastupiti bendovi Retorika, Monohrom i Kler.  Cena karte na ulazu će biti 200 dinara, a moguće je kupiti više ulaznica odjednom. 
 
Dan kasnije, istim povodom će biti održana svirka u SKC "Fabrika", gde će nastupiti bendovi Clyde, Čupavci i UV. I ova svirka će početi u 21 čas.
  • Maslina

    21.06.2018 15:26
    Sve pohvale organizatorima i učesnicima!
    Uz jednu malu primedbu novinaru: na našem jeziku kaže se DOBROTVORNA, a ne benefit svirka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič