Radionica "Drum circle & creative writing" u četvrtak u CK13

Interdisciplinarna radionica "Drum circle & creative writing" održaće se u četvrtak, 26. jula u Omladinskom centru CK13.
Radionica "Drum circle & creative writing" u četvrtak u CK13
Foto: Pixabay
Omladinski centar CK13 poziva na neformalno okupljanje na koje su dobrodošli svi koji su voljni da učestvuju u komunikaciji kroz tekst i improvizaciju na perkusijama (i drugim instrumentima).
 
Za učestvovanje nije neophodno prethodno iskustvo i muzičko ili književno obrazovanje, ali je potreban stav i aktivnost koji se zasnivaju na slušanju drugih i igri kroz koju se generiše komunikacija u kojoj je izražen duh zajednice, a koja ostavlja dovoljno prostora za dinamiku individue.
 
Grupa će biti podeljena na dva dela: Drum circle i kreativno pisanje, s tim što će u drugom delu radionice doći do spajanja ova dva pristupa. Materijal koji će dobiti svi učesnici je na engleskom jeziku, ali se može pisati na bilo kom jeziku.
 
Učesnici Drum circle radionice sa sobom mogu poneti i neke predmete i "igračke". Dolaze u obzir i plastične kofe, konzerve, plastične posude napunjene pasuljem, pirinčem, kamenčićima, itd. 
 
Poželjno je da učesnici radionice kreativnog pisanja sa sobom ponesu olovke.
 
Radionica će početi u 18 časova, a predviđena dužina trajanja je dva i po sata. Učešće je besplatno i nije neophodno prethodno prijavljivanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič