Četvrta biciklistička "Alternatura" i poseta staroj Ložionici u subotu

Četvrta biciklistička "Alternatura" sa temom "Digitalni nomadi - Freelancing na točkovima" održaće se u subotu, 11. avgusta, sa početnom tačkom ispred Železničke stanice.
Učesnici će imati priliku da čuju kako je to kada se posao i putovanje spakuju u isti kofer, prisetiće se toga kako su ljudi ranije putovali. Svratiće se i do stare Ložionice, gde će članovi Udruženja "Vojvođansko društvo za železnicu" ispričati priče iz njene bogate istorije.
 
U prethodne tri "Alternature", koje organizuje Novo kulturno naselje, građani su obišli Liman, Telep, Novo naselje, Centar. Razgovaralo se arhitekturi grada, kako izgleda putovati bajsom po svetu, a uz vožnju su se obišli i spomenici kulture. 
 
Četvrta "Alternatura" će početi u 18 časova. Ture će se organizovati svake subote do 8. septembra, dok je učestvovanje besplatno. 
 
Potrebno je samo da se zainteresovani pojave na biciklima ili da rezervišu jedan OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič