Izložba o spasavanju dece iz logora u NDH od srede u Domu vojske

Izložba "Dijanina deca" biće otvorena u sredu, 8. avgusta u Domu vojske na Beogradskom keju 9.
Izložba o spasavanju dece iz logora u NDH od srede u Domu vojske
Foto: 021.rs
Izložba je posvećena velikoj akciji spasavanja dece iz koncentracionih logora iz Nezavisne Države Hrvatske u Drugom svetskom ratu. Više od 7.500 srpskih devojčica i dečaka, Dijana i njeni saradnici spasili su iz jasenovačkih logora.
 
Otvaranje izložbe je u podne.
 
Otvaranju izložbe će pored predstavnika Vojske Srbije prisustvovati predstavnici pokrajinskih, okružnih i gradskih organa vlasti, verskih zajednica, boračkih organizacija, organizacija rezervnih vojnih starešina, preduzeća i škola. 
 
Postavka se može pogledati do 15. septembra, svakog radnog dana od 9 do 15 časova.
  • Gagi

    14.08.2018 07:54
    Malo jače vreme posete
    Podržavam izložbu i valjalo bi je posetiti. Ono što mi smeta je činjenica da su posete od 9-15h radnim danima. Obzirom da većina zaposlenih u to vreme bude na radnim mestima, kako posetiti ovu iizložbu?
  • Raja

    09.08.2018 22:33
    Zar je moguce da neko moze da izgovori ovakvu gadost kao doticni pisko?

  • Jovana

    08.08.2018 00:54
    Mali Piško
    @Piško

    Maleni Piško, idi ti sad slobododno da zapišavaš neki drugi javni i besplatni internet prostor, kad već u toj meri nemaš svesti i poštovanja, da bez griže savesti i praznjikavog mozga uriniraš ispod članaka koje govore o genocidu i holokaustu počinjenim nad Srbima i srpskom decom od strane hrvatskih ustaša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič