Danas manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru"

Manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru" održaće se danas, 18. septembra u centru Stare Detelinare, ispred robne kuće u Ulici Milenka Grčića.
Danas manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru"
Foto: 021.rs
Događaj po treći put organizuje Udruženje građana "Novi Sad".
 
U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja Milkom Jurišić, talentovana deca iz kraja i okoline, koja zajedno sa svojim nastavnicima (solo i horski), godinama neguju muziku na kvalitetan način, pevaće i svirati. Podršku na bini pružiće im novosadski "Beti Bap Bend".
 
Kao i prethodnih godina, i ove će se prikupljati novac za lečenje malog Alekse Mikića, koji ima autizam i samo jedna terapija mu pomaže da živi kao i njegovi vršnjaci, a ona košta 2.000 dinara. Aleksa živi sam sa majkom i svaka pomoć im je dobrodošla.
 
Podršku ovogodišnjoj manifestaciji pružiće sportista sa Detelinare Nenad Pagonis i članovi fondacije Tijana Jurić na čelu sa Igorom Jurićem.
 
Program će početi u 17:30 časova.
  • Мики

    18.09.2018 14:17
    У центру нове детелинаре
    Детелинара се дели на Стару Детелинару (јужно од улице Корнелија Станковића), изграђену после Првог светског рата и Нову Детелинару (северно од поменуте улице), изграђену после Другог светског рата. Будући да су на подручју Старе Детелинаре у новије време изграђени модерни стамбено-пословни објекти који су новији од оних на Новој Детелинари, неки Новосађани често бркају ова два назива.
  • Tanja

    18.09.2018 11:36
    Lepo
    Meni su ovakve vesti znak da jos uvek ima divnih ljudi samo retko dolaze do izrazaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič