"Deca iz vode" sa gostima 20. septembra u Fabrici, povodom 60 godina rođenja Milana Mladenovića

Povodom 60 godina od rođenja Milana Mladenovića, u četvrtak 20. septembra, održaće se koncert grupe "Deca iz vode / EKV tribute band project", sa gostima.
Pre koncerta biće prikazan kratak TV film "Dečak iz vode" , kao i spotovi i preko 250 fotografija. Na panel diskusiji učestvovaće i neko od bivših članova EKV-a, Mikica Stefanović iz Limunovog drveta, Aleksandar Žikić autor biografske knjige o Milanu Mladenoviću "Mesto u mečavi" i drugi.
 
Koncert počinje u 20 časova.
 
Ulaznice su u pretprodaju po ceni od 400 dinara, na Gigstix prodajnim mestina i u Mungos cd šopu, od utorka 11. septembra.
 
 "Četvrta po redu manifestacija "Ispitni rok", održaće se u Fabrici, u petak 21. septembra. 
 
Nastupiće lokalni sastav Sputnik, potom Instant karma kao i Deca loših muzičara.
 
Ulaz je besplatan, a svirka počinje u 20h.
 
Događaj organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad pod pokroviteljstvom Pokrajnskog sekretarijata za visoko obrazovanje, sa "željom da se simbolično obeleži početak školske godine." 
 
Zlo Fest, War Engine, Horor piknik i drugi, održaće koncert u subotu, 22. septembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič