Alan Karlson na tribini "Savremeni čovek i savremeni svet" 18. septembra

Tribina "Savremeni čovek i savremeni svet", na kojoj će govoriti dr Alan Karlson, održaće se u utorak, 18. septembra u svečanoj sali Matice srpske.
Dr Alan Karlson rođen je u Ajovi, SAD, 1949. godine. Diplomirao je na Avgustana koledžu 1971. godine sa magna cum laude, a doktorirao je modernu evropsku istoriju na Univerzitetu u Ohaju 1978. godine.
 
Predsednik je Hauard centra za porodicu, religiju i društvo i osnivač Svetskog kongresa porodica. Od 2008. godine, gostujući je predevač za političke nauke i istoriju na Hilsdejl koledžu u državi Mičigen.
 
Profesor Karlson je jedno od najvećih savremenih imena za pitanja porodice. Autor je desetak klasičnih knjiga o istoriji porodičnih odnosa, velikog broja radova, javnih nastupa, a više puta je svedočio pred Vrhovnim sudom SAD i drugim sudovima u slučajevima povezanim sa problemima porodice i porodičnog prava.
 
Tribina počinje u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič